top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Інвестиційний обід у громадському ресторані Urban Space 500


Іноземні інвестори вивчають досвід суспільного інвестування в Україні та роблять внесок у розвиток Києва

23 травня 2019 року у приміщенні громадського ресторану Urban Space 500 відбувся обід та неформальне спілкування понад 30 інвесторів з 15 країн світу, яких громадська організація “Міжнародна Федерація Фахівців з Нерухомості FIABCI-Ukraine” запросила до Києва для взаємного обміну досвідом та можливостями на ринку нерухомості.

Мета торговельної та інвестиційної місії, організованої федерацією - демонстрація іноземним інвесторам потенціалу України та проектів нерухомості, цікавих для інвестування, а також створення якісних нових зв`язків між українськими організаціями/компаніями та їхніми іноземними колегами.

“Я у захваті від проекту Urban Space 500 й такої інвестиції, це однозначно щось нове та цікаве на ринку, – зазначив Ассен Македонов, Світовий Президент FIABCI. – Я знаю, що проект достатньо успішний, тож варто поширювати цей досвід в інших регіонах України, а також закордоном, і ми у FIABCI готові долучатись”.

Програма візиту, яка охоплює ряд зустрічей з інвестиційними агентствами, забудовниками та профільними організаціями, включала візит та обід в Urban Space 500, де гості як клієнти ресторану зробили символічну, але вагому, інвестицію у розвиток міста Києва та дізналися більше про Urban Space 500 як проект суспільного інвестування нового типу і рівня.

“Ми хотіли, щоб кожен делегат став інвестором Києва вже сьогодні, хай і в такий символічний спосіб, та підтримав проекти Києва, – зазначила Катерина Пилипчук, Президент FIABCI-Україна. – І це має стати традицією в інших містах, адже ми у FIABCI працюємо над досягненням 11-ої Цілі сталого розвитку ООН щодо досягнення сталого розвитку міст та громад, і такі проекти як Urban Space 500 допомагають в цьому”.

З додаткової інформації звертайтеся до Людмили Ломпас, lompasliuda@gmail.com, +38 096 667 27 65

bottom of page