top of page

Останні дописи:

Archive

Tags

21 квітня 2023 року члени FIABCI-Ukraine завітали в офіс нашого молодого члена FIABCI-Ukraine Івана Суховеєва — в агенцію нерухомості «Для своїх», — яка відкрила свої двері та почала працювати саме під час війни. Зустрілися ми тут не випадково. Іван та його чарівна партнерка Анна Бондаренко - сміливі та відважні молоді люди змогли під час війни знайти у собі сили та наснагу організувати бізнес, щоб надавати професійні рієлторські послуги мешканцям Крюківщини та районів поблизу. Іван та Анна розповіли нам про себе і про те, як створювалася їхня агенція, як виникла ідея назви, які плани на сьогодення та майбутнє. До війни не можна звикнути й навіть адаптуватися, але все більш розуміло, що життя продовжується, що треба жити та працювати в поточних умовах, допомагаючи та підтримуючи один одного. Ось чому місцем зустрічі ми обрали саме офіс Івана, щоб привернути увагу та підтримати його, налагодити співпрацю, контакти та взаємодію і разом працювати «Для своїх» клієнтів, друзів та партнерів.



На зустрічі виступила Президентка FIABCI-Ukraine Вікторія Теслицька, яка розповіла про заходи, які відвідали наші члени за минулий рік, про результати та можливості, підтримку FIABCI-International, про 73rd FIABCI World Real Estate Congress, який з 5 по 9 червня пройде в Маямі, а також вручила сертифікат та значок новій членкині FIABCI-Ukraine Катерині Бабіч. Вітаємо пані Катерину та сподіваємось, що вона буде відчувати себе комфортно у нашій FIABCI-спільноті, отримуючи міжнародний досвід та нових друзів у світі.

Назва книги нашої членкині Катерини Пилипчук «Війна, яка змінила нас» – стала і темою нашої зустрічі, бо за довгі місяці повномасштабного вторгнення ми дуже змінилися. Про це говорила і сама Катерина, яка розповіла про книгу та її місію, що змогла допомогти ЗСУ на більш ніж півмільйона гривень, а також інші учасники зустрічі, виступаючи перед колегами, які нові виклики та завдання стоять зараз перед усіма нами, які несподівані творчі таланти відкрилися у кожному з нас.



Олена Малєнкова виступила із промовою про те, як її змінила війна, що вона наразі пише книгу про жінок у війні, а також як її компанія працює сьогодні на ринку. Вони з партнеркою змогли зберегти усю команду компанії та що, навіть, дехто працює з-за кордону, використовуючи внутрішній ресурс компанії тут в Україні.

На зустріч також приїхав наш молодий учасник з Одеси — Євген Литвинюк, — який із захопленням розповідав, як він разом із його колегами допомагали у області налагоджувати роботу після повномасштабного вторгненння та водночас як його захопило мистецтво писанкарства і що він для себе вирішив розписати дерево життя, яке надає йому сили з самого коріння нашого праукраїнства.

Євгенія Мирошниченко поділилась своєю історією та, що після майже 10 місяців перебування закордоном, повернулась в Україну і тепер займається творчим процесом у нерухомості - ремонтом. Водночас потрібно відмітити, що картини Євгенії продаються на міжнародних виставках та аукціонах та збирають кошти на збройні сили та на медичне забезпечення на лінії фронту.

Дякуємо Івану, Анні та агенції нерухомості «Для своїх» - за теплий прийом, співпрацю і до нових зустрічей!

Дякуємо ЗСУ, що забезпечили нам спокій та можливість зустрітися у такий буремний час.

Слава Україні!

Цьогорічний 41-й Світовий саміт лідерів FIABCI international пройшов у місті Каочунг, Тайвань з 6 по 9 грудня 2022 року. Попри усі складнощі та військову обстановку в Україні - чаптер FIABCI-Ukraine був представлений на заході двома членкинями- архітекторкою Алісою Баньковською, яка виступала в якості доповідачки у панельній дискусії Світової Ради Девелоперів та Інвесторів на тему «Покращені міста — краще життя». (“Better cities — better lives”) та паст-президенткою українського чаптеру Катерина Пилипчук, яка стала не лише координатором контенту програми заходу, працюючи з України, а провела інтерактивний воркшоп на тему «Краще життя із зеленим відновленням» серед учасників саміту із 10 країн.



Результатами цього воркшопу стали рекомендаціі для кожної із країн учасниць щодо перших кроків, які необхідно застосувати, аби зрушитися у напрямку цих змін. Для України зокрема обговорили як перший крок - необхідне встановлення повної безпеки, припинення військової агресії та початок роботи над відновленням інфраструктури з урахуванням найновіших зелених технологій та розумних циркулярних інфраструктурних рішень, залучення усіх країн у процес формування плану відновлення та безпосередня участь компаній з різних ринків у таких процесах. На цей момент, допоки безпека є під загрозою, робота з українськими фахівцями над планами можлива у дистанційному форматі. Також можлива участь українських фахівців у проектних командах інших країн, що надасть можливість їм пережити складні часи та водночас створити додаткову цінність для інших країн, доки в Україні не завершені військові дії.

Під час Генеральної Асамблеї FIABCI international Катерина Пилипчук виступила від імені президентки FIABCI-Ukraine Вікторії Теслицької та відзвітувала про те, як чаптер переживає цей надскладний рік. Подякувала за підтримку у вигляді відміни членських внесків та безкоштовних заходів у 2022 році для України. Також наголосила на необхідності співпраці між чартерами у дистанційному форматі та закликала усіх, хто має бажання відвідати Україну - сповістити про це, аби чаптер міг організувати такі відвідини.



Наразі до України планують приїхати Віце-Президент FIABCI international пан Рамон Рієра та член ради директорів FIABCI international пан Антоніо Кампаньолі. Їх візит планується на середину березня, що стане символічним для України та історії організації. Адже досі лідери федерації не відвідували країни-членкині у військовий час.


Саміт на Тайвані пройшов на найвищому рівні, за що хочемо подякувати пані Лілі Чанг — президе

нтці FIABCI-Taiwan, та усій команді орагнізаторів заходу. Саме завдяки злагодженій роботі, професіоналізму та надзвичайній увазі до кожної деталі, цей захід став новою планкою для усіх інших країн учасниць Федерації. Браво! І дякуємо від усього чаптеру FIABCI-Ukraine за неймовірну можливість для наших членкинь стати не лише учасницями цього заходу, а й спікерами та частиною організаційної команди! Для нас це дуже важливо!



Також ми дуже вдячні FIABCI-Taiwan та Лілі Чанг за щедрі донати на підтримку нашого чаптеру у червні цього року. Отримані кошти були спрямовані на закупівлю амуніції для підрозділів, у яких служать члени нашого чаптеру, а також на підтримку фонду ВПО наших прінціпал мемберів. Наступний захід організації - MIPIM 2023 пройде у Каннах у березні. Ми дуже хочемо сподіватися, що цей майданчик стане можливістю для українських членів FIABCI створювати додаткову цінність на аутсорсі для команд закордоном і навпаки - залучати їх інтерес до майбутнього відновленн наших міст. До зустрічі! Тримаймось! Бо ми того варті!


5 жовтня 2022 року в Києві відбувся цікавий захід — семінар на тему «Україна як кандидат у члени ЄС — вплив на ринок нерухомості та оціночну діяльність», організований колективними членами FIABCI-Україна — АСБОУ в особі президента Сергей Фролов та УТО в особі віцепрезидента Владимир Шалаев. Ключовим гостем семінару був пан Кшиштоф Гжесік — голова Ради директорів Європейської групи оціночних асоціацій (TEGOVA). На семінарі виступили експерти та практики оціночної діяльності в Україні, лідер громадської організації у сфері оцінки УТО Олексій Амфітеатров, представники Фонду держмайна та Міністерства розвитку громад та територій України.


На семінарі також виступила віцепрезидентка Всесвітньої Ради девелоперів та інвесторів, пастпрезидентка FIABCI-Україна Анна Коваль з доповіддю «Сталий розвиток як ключовий фактор у створенні цінності нерухомості в Європі та світі» та президент СФНУ Виктор Несин, він розповів, які зміни чекають ринок нерухомості в Україні.

На заході була присутня президентка FIABCI-Україна Виктория Теслицкая, пастпрезидентка Катерина Пилипчук та голова Брокерського комітету Георгий Хиони.

Після того, як Україна отримала статус кандидата на вступ до ЄС, ми стали не просто сусідами. Тепер ми одна європейська родина, яка має однакові цінності та спільну долю. Європейська інтеграція України — це гарантування нашій державі, бізнесу та народу вільного та забезпеченого життя на основі найкращих людських цінностей. Тому це честь і велика відповідальність для кожного з нас — брати участь у реалізації європейських прагнень нашої держави, здійснювати конкретні дії, які принесуть користь ринку нерухомості та оцінки.

Особливе захоплення пану Кшиштофу Гжесіку — відважній людині, він приїхав до Києва у непростий воєнний час, а також побував на передовій і на власні очі побачив визволення українськими героями наших законних територій. Слава Україні!



НОВИНИ: Blog
bottom of page