top of page

Recent Posts

Archive

Tags

АСБОУ та УТО провели семінар у Києві

5 жовтня 2022 року в Києві відбувся цікавий захід — семінар на тему «Україна як кандидат у члени ЄС — вплив на ринок нерухомості та оціночну діяльність», організований колективними членами FIABCI-Україна — АСБОУ в особі президента Сергей Фролов та УТО в особі віцепрезидента Владимир Шалаев. Ключовим гостем семінару був пан Кшиштоф Гжесік — голова Ради директорів Європейської групи оціночних асоціацій (TEGOVA). На семінарі виступили експерти та практики оціночної діяльності в Україні, лідер громадської організації у сфері оцінки УТО Олексій Амфітеатров, представники Фонду держмайна та Міністерства розвитку громад та територій України.


На семінарі також виступила віцепрезидентка Всесвітньої Ради девелоперів та інвесторів, пастпрезидентка FIABCI-Україна Анна Коваль з доповіддю «Сталий розвиток як ключовий фактор у створенні цінності нерухомості в Європі та світі» та президент СФНУ Виктор Несин, він розповів, які зміни чекають ринок нерухомості в Україні.

На заході була присутня президентка FIABCI-Україна Виктория Теслицкая, пастпрезидентка Катерина Пилипчук та голова Брокерського комітету Георгий Хиони.

Після того, як Україна отримала статус кандидата на вступ до ЄС, ми стали не просто сусідами. Тепер ми одна європейська родина, яка має однакові цінності та спільну долю. Європейська інтеграція України — це гарантування нашій державі, бізнесу та народу вільного та забезпеченого життя на основі найкращих людських цінностей. Тому це честь і велика відповідальність для кожного з нас — брати участь у реалізації європейських прагнень нашої держави, здійснювати конкретні дії, які принесуть користь ринку нерухомості та оцінки.

Особливе захоплення пану Кшиштофу Гжесіку — відважній людині, він приїхав до Києва у непростий воєнний час, а також побував на передовій і на власні очі побачив визволення українськими героями наших законних територій. Слава Україні!



bottom of page