top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Українська ФІАБСІ-спільнота в гостях в агенції нерухомості "Для своїх"

21 квітня 2023 року члени FIABCI-Ukraine завітали в офіс нашого молодого члена FIABCI-Ukraine Івана Суховеєва — в агенцію нерухомості «Для своїх», — яка відкрила свої двері та почала працювати саме під час війни. Зустрілися ми тут не випадково. Іван та його чарівна партнерка Анна Бондаренко - сміливі та відважні молоді люди змогли під час війни знайти у собі сили та наснагу організувати бізнес, щоб надавати професійні рієлторські послуги мешканцям Крюківщини та районів поблизу. Іван та Анна розповіли нам про себе і про те, як створювалася їхня агенція, як виникла ідея назви, які плани на сьогодення та майбутнє. До війни не можна звикнути й навіть адаптуватися, але все більш розуміло, що життя продовжується, що треба жити та працювати в поточних умовах, допомагаючи та підтримуючи один одного. Ось чому місцем зустрічі ми обрали саме офіс Івана, щоб привернути увагу та підтримати його, налагодити співпрацю, контакти та взаємодію і разом працювати «Для своїх» клієнтів, друзів та партнерів.



На зустрічі виступила Президентка FIABCI-Ukraine Вікторія Теслицька, яка розповіла про заходи, які відвідали наші члени за минулий рік, про результати та можливості, підтримку FIABCI-International, про 73rd FIABCI World Real Estate Congress, який з 5 по 9 червня пройде в Маямі, а також вручила сертифікат та значок новій членкині FIABCI-Ukraine Катерині Бабіч. Вітаємо пані Катерину та сподіваємось, що вона буде відчувати себе комфортно у нашій FIABCI-спільноті, отримуючи міжнародний досвід та нових друзів у світі.

Назва книги нашої членкині Катерини Пилипчук «Війна, яка змінила нас» – стала і темою нашої зустрічі, бо за довгі місяці повномасштабного вторгнення ми дуже змінилися. Про це говорила і сама Катерина, яка розповіла про книгу та її місію, що змогла допомогти ЗСУ на більш ніж півмільйона гривень, а також інші учасники зустрічі, виступаючи перед колегами, які нові виклики та завдання стоять зараз перед усіма нами, які несподівані творчі таланти відкрилися у кожному з нас.



Олена Малєнкова виступила із промовою про те, як її змінила війна, що вона наразі пише книгу про жінок у війні, а також як її компанія працює сьогодні на ринку. Вони з партнеркою змогли зберегти усю команду компанії та що, навіть, дехто працює з-за кордону, використовуючи внутрішній ресурс компанії тут в Україні.

На зустріч також приїхав наш молодий учасник з Одеси — Євген Литвинюк, — який із захопленням розповідав, як він разом із його колегами допомагали у області налагоджувати роботу після повномасштабного вторгненння та водночас як його захопило мистецтво писанкарства і що він для себе вирішив розписати дерево життя, яке надає йому сили з самого коріння нашого праукраїнства.

Євгенія Мирошниченко поділилась своєю історією та, що після майже 10 місяців перебування закордоном, повернулась в Україну і тепер займається творчим процесом у нерухомості - ремонтом. Водночас потрібно відмітити, що картини Євгенії продаються на міжнародних виставках та аукціонах та збирають кошти на збройні сили та на медичне забезпечення на лінії фронту.

Дякуємо Івану, Анні та агенції нерухомості «Для своїх» - за теплий прийом, співпрацю і до нових зустрічей!

Дякуємо ЗСУ, що забезпечили нам спокій та можливість зустрітися у такий буремний час.

Слава Україні!

bottom of page