top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Президент FIABCI-Ukraine привітав фахівців ринку зі святами та поділився планами на 2021 рік


Дорогі фахівці ринку нерухомості України,


Цей 2020 рік добігає кінця і я б хотів привітати Вас з прийдешнім Різдвом та Новим 2021 роком!


Надзвичайно важливим уроком, який 2020 рік нам надав - стала наша здатність знаходити можливість спілкуватися, вести бізнес та створювати цінність один для одного через онлайн засоби зв'язку та на відстані соціальної дистанції та соціальної відповідальності.


Я хотів би ще раз відмітити, як важливо, що ми змогли цього року провести декілька офлайн-заходів, що були проведені на початку 2020 року (Турецький бранч та Бізнес-ланч з інвестицій) та нашого чергового З’їзду наприкінці року, на якому ми проголосували за обрання нової очільниці Брокерського комітету - Олени Маленкової та голови Ревізійної Комісії - Івана Суховеєва. Користуючись нагодою ще раз подякую попереднім лідерам підрозділів - відповідно Артуру Оганесяну та Інні Перекрест за волонтерську ініціативу та пророблену роботу.


Активно цілий рік працювала і Рада ГО «ФІАБСІ-УКРАЇНА», що приймала, іноді, дуже складні рішення, аби продовжити створювати для Вас цінність від перебування у професійній спільноті.

Я хотів би особливо подякувати Анні Коваль - Паст-Президенту чаптеру, Віталію Васютику - моєму Віце-Президенту, виконавчому директору Катерині Пилипчук, членам ради Євгенії Мирошниченко, Георгію Хіоні та почесному Президенту Тельману Аббасову, а також нашим прінціпал мемеберам - Віктору Несіну, Сергію Фролову, Володимиру Шалаєву за активну позицію та здатність приймати непрості рішення, шукати компроміси та водночас відстоювати позицію міжнародної організації як платформи для діалогу усіх професійних організацій на ринку.


Потрібно також відмітити, що протягом цього року до нас приєднався новий корпоративний член, з яким ми активно співпрацювали - це керуюча компанія Activitis. Разом ми організували міжнародний онлайн-захід на тему управління комерційною нерухомістю і залучили на нього більше 150 слухачів з 20 країн світу. На цьому заході брали участь наші члени з Казахстану, активність яких у цьому році потрібно відмітити окремо. Алія Серикпаєва, Костянтин Єлісєєв та Айдай Ісмайлова цього року брали участь у декількох заходах FIABCI-Ukraine, і навіть ми мали за честь приймати Алію Серикпаєву під час нашого щорічного з'їзду у Києві разом з головою CREW Central Asia - Асхатом Ісабековим. Також, відмічаючи роботу з нашими членами з інших країн - цього року ми плідно провели міжнародний онлайн форум з інвестицій у економіки що розвиваються - разом з Йоргом Бареном з Німеччини.


Хочу окремо відмітити спільну роботу цього року з нашою молодою членкинею Алісою Баньковською та її проєктами платформи «Синхро-Простір». Зокрема, спільне проведення першого Міжнародного Конкурсу Проектів Інновацій у Сталому Розвитку Міст FIABCI-Ukraine Synchro Space Award 2020, у якому було залучено міжнародне журі FIABCI з 5 континентів та визначено трьох переможців, що отримали нагороди та можливості для втілення своїх інновацій в Україні та поширення інноваційних ідей у світі.


Важливо, що цього року FIABCI-Ukraine спільно з СФНУ змогли організувати в онлайн-форматі IX Національний Форум «Нерухомість України» та об'єднати онлайн потоки з 39м Самітом Лідерів FIABCI International, забезпечивши онлайн синхронний переклад українською мовою виступів ключових спікерів світового класу - архітектора Фернандо Ромеро (Мексика) та бізнес-тренера Тома Філіпса (Великобританія), а також провести спільне нагородження у онлайн форматі переможців XV Премії "Професійне визнання" та Конкурсу "Найкращі рієлторські компанії", що традиційно кожного року ми святкуємо наприкінці року разом з СФНУ та AVISO.


Наступного 2021 року у нас буде менше невизначеності, оскільки уже наразі відомо, що 72й Світовий Конгрес FIABCI у Парижі, Франція був перенесений Радою Директорів FIABCI international на травень-червень 2022 року. Тому, традиційного Світового конгресу у травні наступного року, нажаль, не буде.


Але нам достеменно відомо, що MIPIM2021 буде проведений у Каннах, Франція 7 по 10 червня 2021 року за будь-яких обставин. Водначас під час MIPIM2021 буде проведено церемонію вручення Світової нагороди FIABCI World Prix DÉxcellence Award, а також проведено ключові комітетні зустрічі FIABCI. Тому, починаючи з січня 2021 року, ми будемо допомагати Вам правильно та якісно підготуватися до ефективного відвідування цього найбільш відвідуваного та визнаного заходу нашої індустрії. Нагадаю, що члени FIABCI мають змогу відвідати MIPIM з 50% знижкою та мати можливість користуватися Павільйоном FIABCI безкоштовно.


З 16 по 19 листопада 2021 року FIABCI-Mexico запрошує усіх членів FIABCI приєднатися на 40й Глобальний Саміт Лідерів FIABCI у Puerto Vallarta в Мексиці, що стане першим офлайновим Глобальним заходом FIABCI International після пандемії Covid 19. Він пройде не традиційно у грудні, а у листопаді 2021 року, оскільки буде прив'язаний до Світової рієлторської конференції NAR-USA, що буде проходити у Сан-Дієго, США з 12-15 листопада 2021 року. Серед наших членів FIABCI-Ukraine є члени NAR - тому це буде зручним бізнес-маршрутом для відвідування двох значних професійних заходів у США та Мексиці за один бізнес-тріп.


У грудні 2021 року, ми уже традиційно спільно з СФНУ та AVISO організуємо X Національний Форум «Нерухомість України», що буде ювілейним заходом і стане перлиною для нашого ринку, так як ми плануємо організувати Першу Національну Премію FIABCI-Ukraine Prix D'Excellence Award, що відзначатиме найбільш успішні девелоперські проєкти ринку у 16-ти номінаціях.


Наступного року, ми плануємо також шукати способи організовувати традиційні для нас бізнес-сніданки чи бранчі, створюючи можливість нетворкінгу, і водночас залучення іноземних спікерів через об'єднання офлайн та онлайн форматів. Це буде дуже корисно та цікаво.


Також, планується проведення онлайн-заходів спільно з FIABCI international та чаптерами FIABCI різних країн із залученням синхронного перекладу.


Наприкінці цього року ми для Вашої зручності у інформуванні Ваших працівників, колег, партнерів про те, що означає Ваше членство у всесвітній організації - переклали українською мовою Брошуру FIABCI, і продовжуватимемо перекладати цінний та корисний контект для Вас у 2021 році.


Також, як було сплановано у програмі діяльності на 2021 рік, розпочнемо підготовку проєктів щодо перекладу законодавства у сфері нерухомості з української на англійську мову, на отримання грантової підтримки. Також, організовуватимемо торгівельно-інвестиційні місії у змішаному (онлайн-офлайн) форматі. Вестимемо роз'яснювальну роботу з питань найкращої міжнародної практики у сфері законодавчого регулювання професійної діяльності фахівців, що входять до складу FIABCI.


Чекайте від нас новин.


Хочу ще раз подякувати кожному фахівцеві ринку нерухомості і побажати, щоб 2021 рік став надзвичайно успішним роком, у якому весь накопичений потенціал та досвід інноваційних підходів на дистанційному управлінні вилився у надзвичайно цікаві та плідні проєкти, прибуток та щасливі миті святкування свого цінного поступу як творців майбутнього нашої держави, відстоювання її місця на міжнародній карті нерухомості світу!


Вітаю з прийдешнім Різдвом та Новим 2021 роком!


З повагою та щиро Ваш

Президент

ГО «ФІАБСІ-УКРАЇНА»

Дмитро Ковганіч

Приєднуйтесь до найбільшої у світі

Міжнародної Федерації Фахівців з Нерухомості FIABCI International

bottom of page