top of page

Recent Posts

Archive

Tags

MIPIM 2021 ЗМІНЮЄ ДАТИ У 2021 В КАНАХ


Повідомляємо, що наступне видання MIPIM у Каннах відбудеться з понеділка 7 червня по четвер 10 червня 2021 року .


Спочатку MIPIM 2021 планувався з 16 по 19 березня. Однак численні обговорення з нашими клієнтами щодо обмежень на поїздки, а також карантинні заходи, пов’язані з Covid-19, спонукали нас знову об’єднати все міжнародне співтовариство з нерухомості пізніше цього року.


Ми знаємо, що для вас та ваших міжнародних партнерів підготовка до MIPIM починається за місяці до події. У період, коли важко передбачити, яким буде вплив Covid-19 у найближчі дні, тижні та місяці, ми робимо все можливе, щоб передбачити зміни та надати вам рішення, які найкраще відповідають вашим потребам. ваші потреби та очікування.


Як ви знаєте, після скасування MIPIM 2020 у Каннах, ми запросили наших клієнтів повідомити нас, якщо вони хочуть отримати відшкодування або бажають перенести свою участь на наступний рік. Якщо ви вибрали переказ, він буде здійснений у нові дати червня .


Команда MIPIM залишається на вашому боці, щоб відповісти на будь-які запитання.


Глобальна пандемія впливає на всіх нас. Ми хотіли б подякувати Вам за терпіння та розуміння у цьому невизначеному контексті. Наша мета - продовжувати надавати вам якісний захід, багатий на ділові можливості, який дозволяє всій галузі адаптуватися до цієї “нової норми”. Перш за все, ми не будемо йти на компроміси щодо здоров’я та безпеки наших клієнтів, партнерів та команд .


Якщо у вас є які-небудь запитання, не соромтеся зв’язуватися зі своїм звичайним контактом MIPIM або звертатися до нашої служби обслуговування клієнтів .


З повагою,


Філіппо РІАН - директор департаменту нерухомості, Рід МІДЕМ


Ронан ВАСПАРТ - директор МІПІМ

bottom of page