top of page

Recent Posts

Archive

Tags

FIABCI ЗАПУСТИЛО МАСШТАБНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ НЕРУХОМОСТІ СВІТУ

Декілька днів тому Ви отримали від FIABCI International листа із запрошенням взяти участь у дослідженні, яке проводить FIABCI international серед своїх членів та інших учасників ринку нерухомості.

"Завдяки цьому дослідженню ринку ми будемо мати цілісне уявлення про світову галузь нерухомості, оцінюючи основні зміни та тенденції, розглядаючи досвід клієнтів для створення нового стратегічного плану (VISION 2030) організації FIABCI International." - йдеться у листі.


"Вивчаючи загальний ринок, на якому працюють професіонали з нерухомості (члени чи не члени), Міжнародна федерація нерухомості (FIABCI) має на меті визначити ризики та проблеми, з якими стикаються фахівці з нерухомості з внутрішньогрупових та міжгрупових поглядів, можливості, пропоновані їм, продукти та послуги, про які просять клієнти."


Це опитування є абсолютно анонімним та зберігає приватність респондентів навіть після того, як вони відповідають на всі його запитання. 

Він складається з 4 розділів 

РОЗДІЛ 1: Загальна інформація; 

РОЗДІЛ 2: Нерухомість - огляд; 

РОЗДІЛ 3: Нерухомість - Екосистема бізнесу та 

РОЗДІЛ 4: Сталий розвиток.

Беручи участь у цьому опитуванні, ви вносите свій внесок у розвиток нашої галузі у всьому світі.

VISION 2030 буде представлений на Всесвітньому конгресі нерухомості в Парижі в 2021 році.


Будемо вдячні тим, хто візьме участь у дослідженні англійською мовою і пройде його якомога оперативніше, так як дані, отримані під час цього дослідження будуть використовуватися у роботі стратегічного комітету FIABCI International для формування стратегії розвитку FIABCI International до 2030 року. 


Ми розуміємо, що участь у дослідженні тих, хто не володіє англійською мовою може стати не можливою, тому у нас є пропозиція, у випадку, якщо збереться більше 10 осіб, які будуть готові вийти у онлайн ефір і взяти участь у дослідженні, кожне питання якого ми будемо перекладати для Вас під час ефіру, який займе 1 год 30 хвилин.


Ваша участь у цьому дослідженні може стати дуже цінною для подальшого розвитку ринку нерухомості України та світу!

Якщо Ви маєте бажання взяти участь у дослідженні і потребуєте допомоги у перекладі - напишіть нам на into.fiabci@gmail.com.


Для приєднання до онлайн сесії, під час якої будуть перекладатись питання дослідження використайте цей лінк.


Тема: Дослідження ринку нерухомості через опитування: переклад з англійської

Час: 2 червня 2020 о 12:00 за Києвом


Підключитися до конференції Zoom можна за цим посиланням

https://us02web.zoom.us/j/86592815103

bottom of page