top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Activitis стала корпоративним членом FIABCI-Ukraine



Компанія Activitis приєдналась до FIABCI — міжнародної організації, яка об’єднує професіоналів в сфері нерухомості в 70 країнах світу. Членство в організації дозволить Activitis залучитись до обміну найкращими світовими практиками, розвивати сервіси враховуючи останні глобальні тренди в індустрії нерухомості.

Алєна Галюта, генеральний директор управляючої компанії Activitis
“Наша амбіція на ринку нерухомості України — висококласне управління з максимальним прибутком для клієнтів та найбільш екологічним використанням навколишньої інфраструктури. Членство в FIABCI — це можливість ділитись досвідом з світовими гравцями та знаходити інноваційні рішення для локального ринку нерухомості.”
Катерина Пилипчук, виконавчий директор FIABCI-Ukraine
Activitis — перша компанія з сектору управління нерухомістю в Україні, що приєдналась до українського підрозділу FIABCI İNTERNATİONAL в якості корпоративного члена організації.”


Про FIABCI

Міжнародна Федерація Фахівців з Нерухомості FIABCI International - це міжнародна організація, яка об"єднує більше мільйона брокерів, девелоперів, інвесторів, управляючих нерухомістю, архітекторів, оцінщиків, юристів, нотаріусів, консультантів та інших фахівців з нерухомості з більш ніж 70 країн світу.


Про Activitis

Activitis з 2013 року допомагає масштабуватись та збільшувати прибуток середньому та великому бізнесу в Україні. Компанія здійснює свою діяльність у двох основних напрямках: управління нерухомістю та надання фінансових послуг.

Управляюча експертиза реалізується для комерційних об'єктів нерухомості: бізнес-центрів, торгових центрів, СТО, складів. Крім цього, компанія бере в управління житлові комплекси бізнес- та преміум-класів. Юридичний, бухгалтерський, інженерний, маркетинговий супровід та послуги з безпеки бізнесу дозволяють розробити найефективнішу концепцію управління нерухомістю для кожного об'єкта. У портфоліо наявні проекти, в яких вдалося збільшити капіталізацію нерухомості у 2,5 рази за 1 рік.

bottom of page