top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Ladies Lunch FIABCI зі Сьюзан Грінфілд


22 травня 2019 року у затишному ресторані на Подолі відбувся перший Ladies Lunch FIABCI-Ukraine за участю Зірки сфери нерухомості США та світу - Сьюзан Грінфілд. Вхід на захід був виключно для жінок!

Сюзан Грінфілд є асоційованим брокером в компанії Brown Harris Stevens, і має багатий і різноманітний досвід у наданні комплексних послуг з нерухомості, маркетингу, брендингу та консалтингу, яким ділиться зі своїми клієнтами вже більше 40 років. Її клієнти - від приватних осіб та малих підприємств до міжнародних багатомільярдних конгломератів. З року в рік вона входить в категорію найкращих топ-агентів Brown Harris Stevens.

.

Пані Грінфілд приєдналась до компанії Brown Harris Stevens в Січні 1996 шляхом злиття компанії Jean-Marc Levet & Partners, міжнародної фірми з нерухомості з п’ятирічним досвідом, в якій вона була головним і керуючим партнером.

Її перша робота в сфері нерухомості була з великою національною компанією з нерухомості в Нью-Джерсі, де вона була визнана на національному рівні серед топ-3 кращих професіоналів. У 1980 році вона приєдналася до Merrill Lynch Realty як директор з маркетингу, згодом став віце-президентом з внутрішніх і міжнародних продажів і маркетингу.

Працюючи в офісах штаб-квартири в Стемфорді, штат Конектікут, пані Грінфілд (відома як пані Грінфілд - Мердінгер) відіграла важливу роль у створенні міжнародної мережі продажів фірми, що зв'язувала зарубіжні відділи приватних клієнтів Merrill Lynch з локальними офісами Merrill Lynch Realty. Її сильні навички маркетингу та брендингу luxury брендів, підкреслені її академічним творчим бекграундом стали основою для розвитку деяких її дуже успішних маркетингових стратегій та інструментів для компанії.

Вона створила, розробила та видала журнал “Вишукані будинки компанії Merrill Lynch”. Застосовуючи свої навички PR та брендингу, вона була Успішною у підвищенні іміджу деяких офісів Realty на стратегічних ринках від рівня середнього класу до рівня класу “преміум”. Під час свого перебування в Merrill Lynch Realty, вона також була відповідальною за національні продажі, маркетинг, рекламу та зв'язки з громадськістю для 480 офісів житлової нерухомості Merrill Lynch Realty по всій території Сполучених Штатів.

Коли Merrill Lynch продала свої операції з нерухомістю філіям Prudential Real Estate в 1989 році, пані Грінфілд організувала власну фірму в Нью-Йорку, Jean-Marc Levet & Partners, з офісами в Парижі та Нью-Йорку, яка обслуговує окремих клієнтів високого рівня, власників житлової та комерційної нерухомості та потреби інвесторів.

На додаток до посередницьких продажів житлових будинків, комерційних продажів / лізингу для Brown Harris Stevens, пані Грінфілд виступила консультантом з продажу та маркетингу для розробки проектів міжнародних курортів та житлового будівництва: “Kensington Green” у Лондоні, Англія; “Sandy Port” в Нассау, Багамські острови; “Virgin Grand” у Сент-Джонс, Віргінські острови США та курорт і готель “Four Seasons” в Невісі, Вест-Індія, Карибські острови.

Сьюзен була активним членом Ради з нерухомості Нью-Йорка (REBNY), Нью-Йоркської Комерційної Асоціації Ріелторів (NYSCAR), Національної Асоціації Ріелторів (NAR) та Міжнародної Федерації Нерухомості (FIABCI). Протягом цих років вона також займала різні посади і виконувала обов'язки президента NAR з Росією, Болгарією, Італією, Австрією та Нідерландами.

На додаток до діяльності NAR, пані Грінфілд в даний час є членом Міжнародної ради директорів FIABCI і була президентом FIABCI-USA у 2017-18 роках.

Протягом останніх трьох десятиліть пані Грінфілд була лектором і спеціальним гостем - спікером, обмінюючись своїми знаннями з практики міжнародного брокерського обслуговування, культурними оглядами та протоколами, а також темами, пов'язаними з міжнародною нерухомістю, з фахівцями з нерухомості та асоціаціями по всьому світу. Сьюзан час від часу виступає мотиваційним спікером, розмовляючи з продавцями щодо іміджу та селф-брендингу на ринку нерухомості преміум-класу. Сьюзан зосередила свою увагу на розширенні прав і можливостей жінок у сфері нерухомості. За столом завжди є законні місця для обдарованих жінок щоб їх зайняти.

Пані Грінфілд викладала курси з питань міжнародної освіти, які проводяться в Нью-Йоркській Раді Нерухомості, Асоціації Ріелторів Штата Нью-Йорк та Школі Нью-Йоркського Університету Нерухомості. Вона також є членом факультету (NAR) (CIPS) Сертифікованого Міжнародного Фахівця з Нерухомості і викладає цю програму в США і Європі більше двох десятиліть.

Ця активна діяльність та постійний розвиток в особистому, професійному та бізнес-напрямках забезпечили Сьюзан всебічне і широке визнання на міжнародних ринках нерухомості, а саме в унікальній категорії нерухомості преміум-сегменту та комерційних інвестиціях.

Фото з ланчу можна переглянути тут: https://www.facebook.com/pg/fiabci.ukrainian.chapter/photos/?tab=album&album_id=2130976876971786

bottom of page