top of page

Recent Posts

Archive

Tags

FIABCI-Україна та FIABCI-Франція найактивніші у Європі.


Вчора у Будапешті відбулась чергова зустріч Європейських Президентів FIABCI International. Президент FIABCI-Україна та Віце-Президент Європейського Комітету FIABCI - Анна Коваль бере участь у заході, представляючи Україну.

Відтак, за даними, оприлюдненими Світовим Президентом - Ассеном Македоновим - Український чаптер FIABCI ділить першу позицію у Європі на рівні з Францією за рівнем місцевої активності та проведенням локальних заходів.

Голова Координаційної програми між регіонами - Кіркор Аждерханян - назвав FIABCI-Україна одним серед семи найсильніших європейських чаптерів, а саме були названі такі країни як Франція, Україна, Італія, Іспанія, Швейцарія, Німеччина та Росія.

Президент FIABCI-Україна та Віце-Президент Європейського Комітету FIABCI - Анна Коваль відзвітувала на зустрічі про активність Українського підрозділу Міжнародної Федерації Нерухомості як всередині країни так і на міжнародних заходах, а також наголосила на необхідності забезпечення дотримання усіма Європейськими чаптерами Етичного Кодексу FIABCI як головного документу, що є запорукою збереження цінностей організації та її духу.

На зустрічі також обговорювались питання місії місцевого чаптера, плідної співпраці між чаптерами, проведення національних премій Prix D’Excellence Awards, надання професійних послуг чаптерам є, а також підготовки глобального календаря заходів на 2019 рік із вказівкою на кількість заходів, що проводяться щорічно, які лише цього року, які заходи проводять прінціпал мембери, а які проводяться виключно для членів FIABCI.

bottom of page