top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Міжнародна практика законодавчого регулювання ріелторської діяльності


8 серпня 2018 року було скликано перше регламентне засідання Робочої групи з питання законодавчого регулювання ріелторської діяльності. Від FIABCI-Україна до складу робочої групи було делеговано наступних експертів:

Анну Коваль - Президента ВГО ФАХІВЦІВ НЕРУХОМОСТІ “ФIАБСI-УКРАЇНА”, члена Національної Асоціації Ріелторів США (NAR-USA), члена СФНМУ та АФНУ, ріелтора та експерта з міжнародних операцій з нерухомістю (м. Київ)

Артура Оганесяна - члена ВГО ФАХІВЦІВ НЕРУХОМОСТІ “ФIАБСI-УКРАЇНА” та члена міжнародної Ради Директорів Національної Асоціації Ріелторів США (NAR-USA), члена СФНМУ, АФНУ, УТО, ріелтора та експерта з міжнародних операцій з нерухомістю (м. Київ)

Олену Маленкову - члена ВГО ФАХІВЦІВ НЕРУХОМОСТІ “ФIАБСI-УКРАЇНА”, члена Національної Асоціації Ріелторів США (NAR-USA), члена СФНМУ, АФНУ, ріелтора та експерта з операцій з нерухомістю (м. Київ)

Антона Палашека - члена ВГО ФАХІВЦІВ НЕРУХОМОСТІ “ФIАБСI-УКРАЇНА”, віце-президента ВГО "Національна Федерація Нерухомості", члена багатьох професійних об"єднань фахівців з нерухомості України, засновника загальноміської бази об"єктів нерухомості міста Одеси (м. Одеса)

Нагадаємо, що на першому регламентному засіданні Робочої групи з питання законодавчого регулювання ріелторської діяльності представники від ГО "ФІАБСІ-УКРАЇНА" отримали доручення до наступного засідання РГ - 29.08.2018 - надати інформацію щодо позитивного та негативного міжнародного досвіду регулювання діяльності фахівців з нерухомості.

ГО “ФІАБСІ-УКРАЇНА” скликало термінове засідання робочої групи з питання аналізу міжнародної практики регулювання ріелторської діяльності за участю делегованих до РГ членів ГО “ФІАБСІ-УКРАЇНА” та інших членів організації.

На засіданні було розглянуто, обговорено попередньо підготовлені на запит Президента ГО “ФІАБСІ-УКРАЇНА” Анни Коваль надані міжнародними експертами ГО “ФІАБСІ-УКРАЇНА” аналітичні звіти по практиці регулювання ріелторської діяльності у Європейському Союзі та країнах Північної Америки, а також експертні думки щодо регулювання діяльності агентів та брокерів з нерухомості від фахівців міжнародного класу, що представляють не лише FIABCI International, а й найвпливовіші профільні організації у світі: Мануеля Ріццо (Люксембург) - міжнародного брокера та девелопера, віце-президента CEPI, Президента Світової Ради Брокерів FIABCI İNTERNATİONAL,Ірени Перфанової (Болгарія) - міжнародного ріелтора, члена міжнародної Ради Директорів Fiabci İNTERNATİONAL, Президента Національної Асоціації Ріелторів Болгарії, представник FIABCI в ООНДжона Мейфілда (США) - міжнародного ріелтора, засновника он-лайн курсів для ріелторів, Паст-Президента Світової Ради Брокерів FIABCI InternationalСопона Пончокчая (Тайланд) - міжнародного оцінювача з 30 річним досвідом, члена Світової Ради Експертів FIABCI International, голови Асоціації оцінювачів та фахівців з нерухомості Тайланду.

За результатами зустрічі було підготовлено документ з аналізом міжнародної практики законодавчого регулювання ріелторської діяльності.

До Вашого відома та розгляду надаємо підготовлений документ з аналізом міжнародної практики законодавчого регулювання ріелторської діяльності.

Підготовлений документ містить аналітику, надану членами Міжнародної Федерації Нерухомості - FIABCI. Даний документ з моменту направлення у роботу Робочої групи стає публічним і буде розміщений на офіційному сайті FIABCI-Україна для ознайомлення.

Документ у форматі pdf можна завантажити тут.

bottom of page