top of page

Recent Posts

Archive

Tags

ХХІV Міжнародна науково-практична конференція: «Перспективи розвитку оцінки майна: законодавство, де


ГО "Всеукраїнське об'єднання" Українське товариство оцінювачів» та співорганізатор Міжнародна федерація FIABCI -Україна за участю представників Фонду державного майна України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Госгеокадастра, Антимонопольного комітету України, бізнес-омбудсмена України, Державної регуляторної служби України, міжнародних партнерів - TEGoVA, FIABCI, оцінювачів саморегулівних організацій Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії запрошують Вас взяти участь в ХХІV Міжнародній науковопрактичній конференції: «Перспективи розвитку оцінки майна: законодавство, дерегулювання, методологія, практика», яка відбудеться 6-7 вересня 2018 року в м.Одеса за адресою: Гагарінське плато, 5.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ. Метою конференції є: обговорення новел у європейській та вітчизняній нормативно-правової, методичної базі оцінки майна і майнових прав а також їх впливу на розвиток оціночної діяльності.

Основні питання, що пропонуються для обговорення: 1. Основи державного і суспільного регулювання оціночної діяльності. Повноваження ФДМУ та інших державних регуляторів (ФГВФО, НБУ, НКЦБФР) оціночної діяльності, взаємодію з саморегульовані організації оцінювачів, єдині законодавчі вимоги і стандарти застосування до оціночних процедур. 2. Розвиток сфер застосування послуг з оцінки майна та майнових прав. Обговорення законодавства Європейського Союзу, України та інших країн з оцінки майна та майнових прав. 3. Тенденції в розвитку методології оціночної діяльності. Зміни в поглядах на об'єкт і бази оцінки, методи оцінки та вимоги до оцінювача в міжнародних і національних стандартах. 4. Перспективи і ризики впровадження автоматизованих систем оцінювання Використання сучасних інформаційних технологій в оцінці майна і майнових прав.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА УЧАСТЬ. В якості доповідачів на конференцію запрошуються представники Фонду державного майна України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національного банку України, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Госгеокадастра, Антимонопольного комітету України, бізнес-омбудсмена України, Державної регуляторної служби України, міжнародних партнерів - TEGoVA, FIABCI, оцінювачів і представників саморегулівних організацій Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Латвії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії.

Для включення доповіді до програми конференції та до збірника матеріалів конференції, просимо до 18 серпня 2018 року надіслати до оргкомітету конференції тези і текст доповіді на електронну адресу: assetuto@i.kiev.ua або asset@i.kiev.ua.

Вимоги до оформлення тез: 3-4 сторінки українською (російською) та англійською мовами, НАЗВА, ПІБ, посада і місце роботи автора, основний текст, література. Шрифт - 12,0 Times New Roman звичайний ущільнений без переносів, інтервал - 1,0. Формат А4, поля 2,54 зверху і знизу, 2,1 cм зліва і справа. Малюнки повинні бути згруповані в один графічний об'єкт; формули виконуються в редакторі Microsoft Equation. Оргкомітет залишає за собою право відхиляти доповіді, які не відповідають тематиці конференції, а також тези доповідей, оформлені з порушенням вищевказаних вимог.

Вартість участі в роботі конференції для членів УТО, першого учасника складає - 1000,00 грн., Другого - 800,00 грн., Третього і наступних учасників - 600,00 грн. Для інших учасників - 1800,00 грн. або 60 євро. У вартість не включені додаткові витрати (оплачуються додатково): проживання (див. Таблицю нижче); обід - 250,00 грн. (за бажанням); Гала вечеря - 900,00 грн.(за бажанням).

Шановні колеги! У зв'язку з необхідністю попереднього бронювання і передоплати за проживання учасників конференції НЕОБХІДНО заздалегідь подати Заявку на участь (бланк заявки додається) та внести авансовий платіж в розмірі 50% від вартості не пізніше 16 серпня 2018 року Банківські реквізити для оплати участі і додаткових витрат. одержувач: 1.КП "Інформаційно-консультаційний центр" Українського товариства оцінювачів »: р / с 2600443647 в АБ «Укргазбанк», в Києві, МФО 320478, код ЄДРПОУ 30405230 Призначення платежу: Інформаційні послуги для організації та проведення міжнародної конференції по рахунку (рахунок надається відповідно до наданої учасником Заявки). 2. Громадська організація «Всеукраїнське Об'єднання« Українське товариство оцінювачів »: р / с 26008212002771 в АБ «Укргазбанк», в Києві, МФО320478, код ЄДРПОУ 00012109 Призначення платежу: Безповоротна фінансова допомога для здійснення статутної діяльності ГО «ВО« УТО », згідно з листом (лист для оплати надається відповідно до наданої учасником Заявки). Додаткове поселення (самостійно) Готель «Gagarinn», м.Одеса, Гагарінське плато, 5Б, тел. 048774 44 77 Готель «Юність Акорд», м.Одеса, ул.Варламова (Піонерська), 32, тел. 048359 08 08, 048 738 04 12 Готель «Вікторія», м.Одеса, ул.Генуезская, 24-А, тел. 048 772-71-80, 048 746 52 96 Готель «Аркадія», м.Одеса, вул. Генуезька, 24, тел. 048 705-31-34, 097 092 07 99 БУДЕМО ВІТАЄМО ВАС СЕРЕД УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ!

Розклад роботи та уточнені теми доповідей будуть відображені впрограмі конференції і розміщені на сайті УТО: www.uto.com.ua іна сторінці УТО в Facebook: https://www.facebook.com/uto.com.ua/

bottom of page