top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Делегація FIABCI-Україна на міжнародному форумі девелоперів у Тунісі


9-10 травня 2017р. у Тунісі уже вчетверте відбувся Національний Форум девелоперів. Організатором цього форуму стала Торгівельна палата Тунісу, головою якої є Фахмі Чабан, Член ради директорів FIABCI International, який і запросив очільників підрозділів Міжнародної Федерації Нерухомості взяти участь у організованому ним форумі.

Програмою форуму було передбачено відвідування флагманських проектів у різних містах Тунісу, зустрічі з мерами та губернаторами міст та регіонів, під час самого форуму була організована зустріч з прем’єр-міністром Тунісу щодо законодавчого регулювання податку на додану вартість, який був накладений на всі операції з нерухомістю з 1 січня 2018р. у цій країні.

Саме з метою переконання влади у своїй країні у необхідності змін до податкового законодавства, організатори девелоперського форуму запросили міжнародні делегації з експертами на їх чолі задля роз’яснення найкращої світової практики та можливих наслідків введення такого податку для локального ринку нерухомості.

В рамках програми, президент FIABCI-Україна та Віце-Президент FIABCI-Європа - Анна Коваль та Катерина Пилипчук, президент професійного підрозділу FIABCI International, що представляли делегацію від України, відвідали девелоперські проекти приватної клініки, елітних апартаментів на березі моря, проект благоустрою порту та маріни,

проект комплексу приватних вілл з загальною інфраструктурою для жителів комплексу, щойно відкритий новий міський центр культури та мистецтв,

що включає три театри, два кінотеатри, музей історії Тунісу, адміністративні приміщення для міністерства культури і мистецтв, а також дитячі студії розвитку та простори для відпочинку громадян.

Під час відкриття форуму організатори підекреслили його міжнародний формат виконанням національних гімнів делегацій, що надзвичайно розчулило та справді викликало гордість за нашу країну, яка гідно була представлена очільницями чаптеру FIABCI-Україна.

На самій конференції знову стояло питання податку на додану вартість, яке обговорювалось і спікерами у панельній дискусії, і з учасниками форуму в залі, а також з прем’єром, що присутній був під час цього обговорення.

На вході до форуму розмістилась експозиція стендів компаній, що будують та розбудовують Туніс, міжнародні делегати, разом з очільниками держави Тунісу перерізали червону стрічку та оглянули усю експозицію.

Звичайно, для іноземних гостей хазяї заходу приготували багато подарунків, відзнак,

організували можливість відвідати тисячолітні історичні пам’ятки, що охороняються ЮНЕСКО

та побачити на власні очі побут та життя звичайних тунісців.

Такі подорожі цінні обміном міжнародною практикою, новими контактами, інформацією, враженнями та можливостями для створення ще кращих умов у власній країні, щоб запрошувати гостей міжнародного рівня та знайомити їх з очільниками нашої держави!

Чекаємо в Україні!

Якщо у Вас виникли питання щодо можливості приєднатися до FIABCI-Україна у якості члена організації - заповніть будь-ласка заявку та отримайте усю необхідну інформацію для прийняття рішення!

bottom of page