top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Українські архітектори можуть взяти участь у спільному проекті ArchDaily та Strelka Mag



ArchDaily та Strelka Mag запустили спільний проект - розділ на сайті, у якому розмістяться проекти архітекторів, які стрімко розвиваються та просувають нові ідеї дизайну, що приносять позитивні перетворення у своїх містах.


Платформа вітає проекти з України, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Естонії, Грузії, Казахстану, Киргизії, Латвії, Литви, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, та Узбекистану.

Основними критеріями для вибору проектів будуть стійкість, гнучкість та економічна ефективність.

Вибрані матеріали будуть опубліковані в російській та англійській версіях Strelka Mag та в ArchDaily. Крім того, всі проекти, опубліковані в цьому спільному розділі, візьмуть участь у премії ArchDaily & Strelka 2021.

Ви можете дізнатися більше про спільний розділ тут, а також дізнатися, як подати проект нижче.

Опублікуйте свій проект

Хто може подати заявку?

Якщо ваш офіс розташований в одній з вищезгаданих країн, вам слід розглянути можливість подати заявку. Ви можете подати будь-який проект, будь то житло, торговий центр, театр, місце культу чи громадський простір.


Компанії, які існують протягом 10 років або менше, можуть подавати проекти, які були завершені не раніше 2015 року. Одне бюро може подати кілька робіт. Редактори ArchDaily та Strelka Mag опрацюють розділ та підберуть найкращі проекти.

Усі обрані матеріали будуть опубліковані в російській та англійській версіях Strelka Mag та в ArchDaily, що дасть вам можливість поділитися своїми проектами з мільйонами користувачів, які відвідують наші веб-сайти. Крім того, всі проекти, опубліковані в нашому спільному розділі, візьмуть участь у премії ArchDaily & Strelka 2021.


ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

Щоб подати свою заявку, заповніть цю форму Google .

Організатори проекту просять російськомовних архітекторів надати письмовий опис проекту як російською, так і англійською мовами.

Ви можете знайти більше інформації про вимоги до публікації тут . Завантажте всі файли на Dropbox або Google Drive та додайте посилання на папку з Вашими матеріалами в кінці форми.

Кінцевий термін для подання вашого проекту на участь у програмі ArchDaily & Strelka Award 2021 разом із календарем вручення нагород буде оголошено у 2021 році.

Контакти

Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, не соромтеся зв’язатися з організаторими проекту за адресою edit@strelka.com

bottom of page