top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Неначе у минулому житті: у лютому відбувся турецький бізнес-бранч FIABCI-Ukraine з Хаканом Кeндірлі


Коли зараз країна уже майже 2-х місяців перебуває на карантині - ми згадуємо заходи, що FIABCI-Україна організовували на початку 2020 року у офлайні.

Неначе у минулому житті - 13 лютого 2020 року - відбувся тематичний бізнес-бранч FIABCI-Ukraine, присвячений ринку нерухомості Туреччині і зокрема особливостей ринку нерухомості міста Аланії. Головними спікерами бранчу були Анна Коваль - паст-президент FIABCI-Ukraine та CEO компанії SCG - International Real Estate & Investment Projects та Hakan Kendirli - CEO компанії Alanyacitygroup. Учасники заходу дізнались з перших вуст про особливості ринку Туреччини, особливості роботи з брокерами на узбережжі, про Турецьку гостинність, клімат, природу, флору, фауну та навіть про турботу муніципальноі влади про домашніх тварин. Під час заходу також Президент FIABCI-Ukraine Dmitriy Kovganich вручив значки членам організації, що приєднались нещодавно.

Відтак, значок з рук президента отримали Людмила Конвисарова, Vlad Heiko, @Ольга Романенко та Иван Суховеев. Дякуємо за чудові світлини Andrey Umansky. Дякуємо Yevheniia Myroshnychenko за організацію заходу. Дякуємо ресторану Boho. За теплий прийом.

ТАКОЖ щиро дякуємо Андрію Уманському за шедевральні світлини, які тепер нам на карантині гріють серце.



bottom of page