top of page

Recent Posts

Archive

Tags

MIPIM2020 разом з FIABCI-Ukraine



FIABCI İNTERNATİONAL традиційно буде мати власний павільйон на цьому найбільшому в світі форумі з інвестицій у нерухомість http://MIPIM.com (10-13/03/2020) 💛💙💛💙💛💙💛💙💛 Перед початком чотириденного марафону (9/03/2020) FIABCI проводить у найфешенебельнішому готелі Канн - Маджестік - головний світський захід Pre-MIPIM Gala Dinner. Кількість місць обмежена. Вхід виключно за запрошеннями, та за оплаченими квитками для членів FIABCI.

У членів FIABCI, як і у попередні роки, є можливість стати учасниками MIPIM за спеціальними умовами!

Строк сплати членського внеску 2020 та реєстрація у складі делегації на MIPIM2020 за спеціальною ціною від FIABCI-Ukraine - ДО 15 січня 2020 року!

Щоб дізнатися ціну напишіть лист на info.fiabci@gmail.com з темою «MIPIM2020», та залиште свої контакти. Ми з Вами сконтактуємо по всім деталям!


Минулого року делегація з FIABCI-Ukraine відвідала MIPIM2019. Цей невеличкий відео-огляд допоможе надати загальне враження про захід, на який з’їжджаються більше 25 тисяч учасників ринку інвестицій у нерухомість з усього світу! FIABCI İNTERNATİONAL має власний павільйон на 4-му поверсі Палацу Фестивалів в Каннах і гостинно приймає у себе членів FIABCI, що минулого року представляли 60 країн, а також їх партнерів, інвесторів та зацікавлених відвідувачів виставки. MIPIM це ціле окреме життя, яке проходить за 4 дні та змінює чи підсилює напрямок діяльності кожного, хто туди хоч раз приїхав!


bottom of page