top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Інавгурація нового Президента FIABCI World вперше у історії відбудеться онлайн


Вперше у історії FIABCI International інавгурація нового Світового Президента відбудеться в онлайн форматі.


Про це на позачерговому онлайн-засіданні прийняла рішення Рада Директорів FIABCI international.


Дату провдення однієї з найголовніших процедур організації було погоджено між паном Валідом Мусса (Ліван), що обіймає посаду Світового Президента у офісі з травня 2019 року та Президентом Електом - паном Флорентіно Дулалія (Філіппіни), та затверджено рішенням директорів Ради FIABCI International.


Історичним днем для FIABCI International стане 5 червня 2020 року, коли в онлайн форматі відбудеться передача Президентських повноважень. Також у цей день відбудеться передача повноважень від керуючих Президентів та службовців Адміністративних, Регіональних та Міжнародних Комітетів та Світових Професійних Рад FIABCI International.


Нагадаємо, що у зв"язку з поширенням коронавірусу, Світовий конгрес FIABCI у Манілі, Філіппіни було відмінено рішенням Ради FIABCI на підставі урядових рішень Філіпін та інших країн світу, що на момент його проведення знаходитимуться на карантині. При цьому, згідно статуту FIABCI International ротація на позиції Світового Президента, а також в усіх комітетах та Радах FIABCI відбудеться без проведення Світового Конгресу у якості окремої процедури, яку і вирішено було провести дистанційно.


Деталі проведення процедури, а також точний час проведення буде оголошено додатково! Слідкуйте за анонсами!

bottom of page