top of page

Recent Posts

Archive

Tags

FIABCI-Ukraine проведе перший міжнародний онлайн захід з синхронним перекладом українською



У ВІВТОРОК 19 травня 2020 року з 15:00 до 16:00 -

FIABCI-Україна організовує пілотний проект - Першу міжнародну онлайн панельну дискусію, у якій інвестори відповідатимуть на запитання глобальних експертів представників європейських економік, що розвиваються. 

І ВПЕРШЕ! цей захід буде транслюватися двома мовами - англійською і окремим стрімом - українською мовою!

ОТЖЕ! МИ НЕ ЛИШЕ ОРГАНІЗОВУЄМО МІЖНАРОДНУ ПОДІЮ - МИ РОБИМО ДЛЯ ВАС СИНХРОННИЙ ПЕРЕКЛАД УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ! А ЦЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО ВИ МОЖЕТЕ ЗАПРОШУВАТИ НА НЕЇ ВАШИХ КОЛЕГ, ПАРТНЕРІВ ТА СПІВРОБІТНИКІВ!

Темою цієї події буде «Економіки, що розвиваються, до і після пандемії. Інвестиційна перспектива»

 - обговорення зміни концепції ринків, що розвиваються з точки зору інвестора 

- що це визначення ринку означало для інвесторів нерухомості до пандемії та як воно змінилося після нього?

Перед інвесторами та професіоналами з управління активами будуть ставитися професійні питання експертами з ринків економік, що розвиваються в Європі.  Усі питання ґрунтуватимуться на поточній економічній ситуації на ринках їх нерухомості. Ключові спікери - представники інвестиційних фондів та компаній, що керують активами: з Німеччини Joerg Baehren, RE Rise GMBH з Великобританії Michael Russel, RE Rise Gmbh з Індії  - Suchit Punnose, Red Ribbon Asset Management. Міжнародні експерти - представники європейських економік, що розвиваються: Від України це буде Анна Коваль, паст-президент FIABCI-Україна, віце-презижент FIABCI-Europe, SCG International real estate & investment projects, Від Болгарії - Іван Велков, президент FIABCI-Болгарії, голова Болгарської асоціації управління об'єктами Від Грузії - Іраклій Кілаурідзе, член правління FIABCI-Georgia, керуючий партнер Colliers International Від Румунії - Дан Негулеску, REALTOR, Посол НАР у Східній Європі 2019; Модератор дискусії: Катерина Пилипчук, виконавчий директор FIABCI-Ukraine, член міжнародного борду FIABCI international Просимо Вас пройти попередню реєстрацію для того, щоб отримати інформацію як приєднатися до заходу  за посиланням: https://zoom.us/webinar/register/8615894679326/WN_V9B86vtIQPCPgcLo4u4WYw Оригінальна трансляція буде вестись англійською мовою у Zoom за тим посиланням, яке Вам надійде у автоматичному листі після реєстрації* Пряма трансляція українською мовою відбудеться на сторінці FIABCI-Ukraine у Facebook  тому рекомендуємо Вам приєднатися до нашої сторінки та до групи події на Фейсбук, де буде більше інформації про захід та попереднє анонсування про початок трансляції Українською мовою!

Вебінар організовується у співпраці з чаптером FIABCI-Georgia, чаптером FIABCI-Болгарії та членів НАР у Румунії, а також за допомогою Раджа Раджпала, члена FIABCI-США - саме з його пошти надійде лист після реєстрації з посилання для приєднаня в Zoom . Чекаємо на Вас 19 травня 2020 року о 15:00 за Києвом на нашому заході! 

Приходьте самі і запрошуйте своїх колег!

bottom of page