top of page

Recent Posts

Archive

Tags

FIABCI-Норвегія у лютому 2020 року святкує 50 річний ювілей та приймає Президентів FIABCI Europe



Дорогі колеги,


Від імені FIABCI-NORWAY ми раді запросити вас на святкування 50-ї річниці Норвезького чаптеру , яке відбудеться в Осло, Норвегія з 17 по 19 лютого 2020 року.


Чаптер пропонує програму, що починається з прийому гостей у мерії Осло в перший вечір, який є місцем проведення щорічної церемонії Нобелівської премії миру.


Протягом двох днів ми представимо вам абсолютно нову частину Осло, Bjørvika, яка стикається з Фіордом і має стійкі новобудови квартир, Оперу, музей Мунка, бібліотеку, готелі, ресторани, магазини тощо. Будуть професійні презентації Далі - екскурсії та обід.


О 14:00 протягом 2-х годин відбудеться традиційна щорічна зустріч Європейських Президентів FIABCI.


У вівторок 18-го ввечері, о 18:00, відбудеться ювілейний обід та церемонія нагородження найкращих проектів Норвегії.


На другий день вам подарують екскурсію на зелені будівлі з вертикальним рослинним виробництвом, і невеличкий майстерклас з 10.00-12.00. Після цього вас запросять побачити найбільший у світі гірськолижний курорт SNØ. Обід і транспорт туди і назад включаються в ціну.


Середа 19 о 18:30 Прощальна вечеря ~1200NK.


Ми щиро сподіваємось, що ви скористаєтесь цією можливістю відвідати "зимову країну", і ми з нашої сторони з нетерпінням чекаємо Вас на гостину до Осло, столиці Норвегії!


FIABCI-NORWAY

Реєстрація на захід на сайті: www.fiabci-norway.no

Вартість участі ~3600 NK


bottom of page