top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Делегація FIABCI-Ukraine відвідала MIPIM2021


7-8 вересня 2021 року у Французьких Каннах відбувся захід, який увійде у історію як MIPIM September Edition #mipim2021.


Традиційно FIABCI, The International Real Estate Federation мала власний стенд, на який запросила усіх членів FIABCI, яким цікаво та необхідно презентувати свої проєкти чи сервіси на міжнародному рівні та запропонувало стати частиною цьогорічні програми MIPIM.



FIABCI-Ukraine була представлена делегацією з чотирьох осіб, зокрема Президентом Dmitriy Kovganich, виконавчим директором Kateryna Pylypchuk,



а також двома членами українського чаптеру - представниками девелоперської компанії - #KGL Ltd, що планують вихід на ринок з новим проєктом заміської нерухомості - Ярославом Корніяченко та Олександром Луценко.



Президент FIABCI-Ukraine - Дмитро Ковганіч виступив на спеціальному заході, організованому FIABCI İNTERNATİONAL в рамках програми MIPIM2021 - “Рух до чистого нуля», де презентував проєкт #MallowIsland, покликаний змінювати міське середовище та зменшувати викиди CO2 в атмосферу.


На заході також виступив Світовий Президент FIABCI İNTERNATİONAL- Jordi Ribo Casanovas, який закликав усіх учасників ринку нерухомості в своїй діяльності дотримуватись принципів стійкості та виконувати цілі сталого розвитку ООН.


Цей MIPIM запам’ятається меншою кількістю учасників аніж за звичай ми звикли бачити у Каннах, але, водночас, стало зрозуміло, що сила FIABCI саме у тому, що її місія не залежить від сьогоденних проблем на ринку, пов’язаних з пандемією, і необхідність їх вирішення є загально світовою!

Наступного року організатори MIPIM обіцяють повноцінний івент у березні #mipim2022 і ми щиро запрошуємо усіх членів FIABCI залишати свої заявки на участь у наступному форумі, адже дл членів нашої організації є спеціальні умови відвідування.

bottom of page