top of page

Recent Posts

Archive

Tags

26 травня FIABCI-Ukraine проведе онлайн дискусію з фахівцями з управління комерційною нерухомістю


26 травня 2020 року з 15:00 до 16:00 відбудеться онлайн дискусія FIABCI-UKRAINE на тему "Управління комерційною нерухомістю в період карантину та після нього". В вебінарі візьмуть участь фахівці корпоративного члена FIABCI-Ukraine - керуючої компанії ACTIVITIS - Генеральний директор керуючої компанії Activitis - Алєна Галюта та Технічний директор керуючої компанії Activitis - Андрій Мірошник, а також членкиня FIABCI з Казахстану - Айдай Ісмаілова - директор з управління активами компанії Mercury Properties Казахстан. Модератором дискусії буде Віце-президент FIABCI-Ukraine, засновник компанії RC - Віталій Васютик.

Також ми очікуємо підтвердження від фахівця з Казахстану - інформація буде поновлена найближчим часом.


Для попередньої реєстрації на вебінар - використайте це посилання:

Під час дискусії будуть обговорюватися методи управління об"єктами комерційної нерухомості у періоди до кризи та під час неї, а також способи збереження доходності, або недопущення великих втрат власниками об"єктів комерційної нерухомості. 


Ця дискусія буде цікавою як тим, що володіють об"єктами комерційної нерухомості, займаються управлінням комерційною нерухомістю, так і брокерам, що мають клієнтів - власників приміщень комерційного призначення і які наразі шукають способи їх ефективної монетизації. Для інформації:

FIABCI-Ukraine - це український підрозділ міжнародної федерації нерухомості, що об"єднує 65 країн світу і налічує близько 1 мільйон асоційованих членів білше 40 професійних напрямів ринку - архітекторів, брокерів, оцінювачів, девелоперів, будівельників, менеджерів, консультантів, юристів, нотаріусів та інших професій, головним завданням якого є поширення найкращих світових практик у сфері нерухомості. Управляюча Компанія «Актівітіс» - з 2020 року є корпоративним членом FIABCI-Ukraine та надає послуги довірчого управління бізнесом. Практичний досвід компанії дозволяє ефективно будувати стратегію і тактику розвитку кожного конкретного активу комерційної і некомерційної нерухомості з урахуванням його специфічних особливостей. Компанія несе відповідальність за якість на всіх етапах: від аудиту и виявлення індивідуальних потреб компанії-кліента, до впровадження поставлених завдань та контролю результатів. На даний момент в управлінні компанії перебувають понад 60 тисяч квадратних метрів комерційної нерухомості.


Алєна Галюта

Генеральний директор керуючої компанії Activitis

Алєна бере участь в розвитку та менеджменті всіх активів нерухомості, переданих в управління компанії. Попередній досвід Алєни включає в себе більше 15 років роботи в різних ролях, включаючи керівні посади в корпоративному секторі та державних організаціях. Під керівництвом Алєни керуюча компанія Activitis отримала в управління один з найбільших логістичних комплексів, а також ряд бізнес-центрів.

Андрій Мірошник

Технічний директор керуючої компанії Activitis

Андрій пройшов шлях від адміністратора/наладчика автоматизовано-комп’ютерних систем на заводі "Оболонь" до технічного директора, який керує мільйонними проектами. За свою кар'єру Андрій був проектним менеджером, кризис-менеджером, працював на керівних посадах в різних сферах: рітейл, дистрибуція, маркетингові та виробничі компанії. Консультує з питань організації, функціонування та взаємодії ОСББ і керуючих компаній. Андрій контролює технічну сторону всіх поточних проектів з управління нерухомості Activitis.


Айдай Ісмаілова - директор з управління активами компанії Mercury Properties Казахстан. Десять років досвіду роботи з нерухомістю, включаючи управління активами, управління майном, управління об'єктами, розробку концепції, аналіз ринку, представлення орендарів та орендодавців, продаж преміум житлової нерухомості Капланка в Туреччині, просування готелю Kaplankaya Six Senses в Казахстані.

Mercury Properties найбільший інвестиційний холдинг у сегменті комерційної нерухомості в Казахстані за загальною площею об"єктів у портфелі.


Для попередньої реєстрації на вебінар - використайте це посилання:

Чекаємо на Вас у вівторок 26/05 о 15:00.

FIABCI-Ukraine"

bottom of page