top of page

Recent Posts

Archive

Tags

«Сила в єдності» - FIABCI -Україна та СФНМУ відсвяткували річницю разом.


24 травня 2018 року відбувся Всеукраїнський З‘їзд прінціпал мембера FIABCI-Україна - Спілки Фахівців з нерухомого майна України (СФНМУ).

Президент чаптеру - Анна Коваль - виступила з вітальним словом, звітуючи перед асоційованими членами FIABCI - членами СФНМУ - про результати роботи українського чаптеру та заходи, що були проведені та підтримані міжнародною федерацією нерухомості в Україні. Анна Коваль зазначила, що рівно рік тому СФНМУ було надано статус Прінціпал Мембера FIABCI international на Генеральній Асамблеї у Андорі. З того часу єднаючи зусилля, організації стали сильнішими та створювали спільно навчальні та інформаційні заходи для учасників ринку.

На з’їзді були присутні глави 16 регіональних осередків Спілки Фахівців нерухомого майна України, Президент СФНМУ Віктор Нєсін та Паст президент СФНМУ - Олександр Рубанов. Керівники Спілки та осередків звітували про свої досягнення, нові здобутки та плани на майбутнє.

«Сила в Єдності» - цей слоган СФНМУ надихає об’єднувати зусилля на ринку та разом робити його більш розвиненим та успішним. Окрема подяка за фото Aviso

bottom of page