top of page

Recent Posts

Archive

Tags

СВІТОВИЙ КОНГРЕС FIABCI У ДУБАЙ: Штучний інтелект як засіб вимірювання індексу щастя громадян та ств


Виступ Kazuo Yano - одного з розробників компанії «HITACHI», першої людини у світі, що одягла на себе браслет для вимірювання рівня його задоволення життям, і що 12 років уже вимірює свій індекс щастя.

Про штучний інтелект, який сам розвивається і працює з великими даними, які збирають браслети у людей в компанії HITACHI, про те, як якісно змінюється життя, коли ти чітко сфокусований на власному задоволенні та задоволенні людей, що тебе оточують, як можна проектувати будинки, офіси, шопінг-моли, вулиці, райони, міста, використовуючи обсяги даних про індекс щастя людей в тій чи іншій точці простору, в той чи інший проміжок часу, в тому чи іншому ситуаційному контексті.

«Ми живемо у 21 сторіччі і зараз для того, шоб упорядкувати життя, нам потрібно щось більше ніж «красиво стандартизовані правила» співжиття. Нам потрібно зустрічатися з швидкоплинною реальністю та швидкозмінним попитом та урізноманітненими запитами людей. Як же нам справлятися з цими запитами від Токіо до Дубаю, від Нью-Йорку до Північних регіонів планети? Нам потрібні дані та аналіз цих даних, виявлення цих запитів та пропонування рішень для їх задовільнення. Нам потрібно змінити свій підхід з орієнтованого на правила - на орієнтований на очікуваний результат»

Про це та інше у виступі Казуо Юно. Насолоджуйтесь - весь виступ англійською мовою!

bottom of page