top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Перший "Cities Changemakers Congress" пройде у Києві 16-17 грудня 2017 року


FIABCI-Україна підтримала ініціативу проведення першого в Україні "CITIES CHANGEMAKERS CONGRESS"*, що пройде 16-17 грудня вперше в Україні. *У перекладі українською - Конгрес міських змінотворців.

Ця знакова для розвитку українських міст подія покликана стати традиційною та відбуватися щороку для об’єднання зусиль влади, бізнесу та громади для розвитку українських міст.

Конгрес ініційований для налагодження конструктивної взаємодії представників влади, громади та бізнесу з різних міст, обміну досвідом впровадження ініціатив, що змінюють життя громади, розвивають міста та налагоджують співпрацю всіх зацікавлених у позитивних змінах сторін.

Конгрес відбуватиметься в форматі дводенної події. Перший день буде присвячений презентації кращих практично реалізації місцевих трансформацій та їх обговорення під-час публічних дискусій. Другий день Конгресу учасники проведуть у роботі над планом впровадження концепції оптимального механізму міжсекторальної взаємодії в Українських містах.

У результаті роботи кожного Конгресу буде прийматися резолюція, що дасть дороговкази для запуску позитивних трансформацій в містах.

Участь в заході візьмуть делегації з 50-ти пілотних громад, які будуть представлені місцевою владою (на чолі з міськими головами, їх заступниками, секретарями міських рад та керівниками агенцій місцевого розвитку), бізнесом та громадськістю – загалом біля 300 осіб.

Реєстрація обов’язкова!

З питань висвітлення заходу та участі ЗМІ в Конгресі, будь ласка, звертайтесь за телефонами 067 659 38 37 та 097 782 69 78 або електронною поштою nazarii.atamanchuk@gmail.com до 9:00 16 грудня 2017 року.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАХІД:

CITIES CHANGEMAKERS CONGRESS

м. Kиїв, 16-17 грудня 2017 Президент Готель

Місце проведення:

Президент Готель, вул. Госпітальна, 12, м. Київ.

Дата і час:

Перший день – 16 грудня 2017 з 09:00 до 20:00.

Другий день – 17 грудня 2017 з 09:00 до 18:00.

Організатор Конгресу

Агенція «Спільні Зусилля».

Перший Конгрес проводиться в партнерстві з Центром «ЕЙДОС», Клубом випускників Школи Мерів, Рухом «Сильні громади», ГО «Інститут Республіка», проектом «Київський Діалог» та Центр громадянських ініціатив – «ЦеГрІн», FIABCI-UKRAINE, при фінансовій підтримці компаній HUAWEI, Interproject Gmbh та Baker Tilly, а також Фонду ім. Ганса Зайделя та Фонду ім. Фрідріха Наумана.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ:


bottom of page