top of page

Recent Posts

Archive

Tags

За рішенням Генеральної Асамблеї FIABCI до складу FIABCI-Ukraine увійшли УТО та КАДА


На Генеральній Асамблеї FIABCI у Афінах до складу FIABCI-Ukraine долучились ще дві впливові професійні організації - Українське Товариство Оцінювачів (УТО) та Клуб Архітекторів та Дизайнерів Агромат (КАДА).

Рішення про прийняття до складу міжнародної федерації приймалось у декілька етапів. Кожна з організацій проходила перевірку на відповідність професійним стандартам, етичному кодексу FIABCI та Стандартам Міжанародної Етичній Коаліції (International Ethic Coalition). Рішення про прийняття до складу FIABCI International Генеральна асамблея прийняла одноголосно!

Вітаємо родину FIABCI-Україна з новими членами!

Нагадаємо, що УТО у 1996 році було засновником міжнародного підрозділу FIABCI в Україні та наразі відновило своє членство у організації. Спільно з КАДА та з СФНМУ - FIABCI-Україна організувало уже 2 міжнародні резонансні заходи, такі як Urban Talks з Фернандо Ромеро та VI Національний Форум #iREALUKRAINE концепція сучасного міста.

Також нагадаємо, що до 31 грудня FIABCI-Україна збирає заявки на вступ до організації від професійних громадських організацій (ключове членство), представників публічного (публічний сектор) та приватного сектору (індивідуальне членство), академічних установ, що працюють над формуванням нового професійного покоління ринку нерухомості (академічне членство) та організацій та компаній, що мають на меті розвиток міст, покращення рівня життя людей у приватному секторі нерухомості та ставлять собі за мету ділитися найкращою практикою застосування тих чи інших професійних інструментів по усьому світу!

З презентацією FIABCI-Україна можна ознайомитися тут: https://docs.google.com/presentation/d/1u-FMryUEjDU5dJ19ABUlAHwUqWkEVjp9_EfuN-jJKgM/edit?usp=sharing

Надіслати запит на членство можна тут: https://goo.gl/forms/UFvrAQqnfyBatNcH2


bottom of page