top of page

Recent Posts

Archive

Tags

Stephan Jung став гостем інноваційного HUB 4.0 за запрошенням FIABCI-Україна та партнерів


Stephan Jung один з сотні прогресивнх підприємців Німеччини. Експерт з інновацій та мегатрендів, підприємець, інвестор. В минулому керував 12 мільярдним фондом, що інвестував у нерухомість, очолював Німецьку Ради Рітейл Центрів.

Декілька тез з його виступу в рамках Morning talk Smart City та глобальні інновації у нерухомості.

📍84% світових лідерів розуміють, що розвиток в інноваціях. Лише 6% почали їх впроваджувати. 📍За останні 15 років 260 компаній зі списку Forbes зникли. Ми в потязі, що набирає швидкість. 📍Один з з найнебезпечніших трендів — кіберзагроза. В Австрії готель перейшов на оплату біткоїнами і був атакований тричі за рік. Ми на 5 років відстаємо від кіберзловмисників. 📍Стрімкий розвиток та розповсюдження роботів та штучного інтелекту. 44% японців не проти жити та працювати поруч з гуманоїдами. 📍Об’єднаність спільнот. Аудиторія соціальних мереж більше за кількість населення будь якої країни. 📍Мобільність. Офіс майбутнього не матиме нічого спільного з класичними робочими місцями. Понад 60% німців працюватимуть в готелях та транспорті. 📍Мозок як парашут. Він не запрацює, якщо його не відкрити.

Також під час Morning talk відбулась панельна дискусія на тему Smart City та глобальні інновації у нерухоммості, у якій взяли участь окрім Штефана Юнга, експерт з Канади - Лана Плат, керівник ВДНГ - Євген Мушкін та Андрій Тимчишин-Валевський - Проектний менеджер ініціативи Kyiv Smart City. Модерувала дискусію - президент FIABCI-Україна - Катерина Пилипчук!

Окрім організаторів FIABCI-Ukraine та HUB 4.0, партнерами заходу стали Octagonal Corporation, BEEHOME (кава та капкейки), Wolkonsky Ukraine (смачні круасани), Ukraine Assistant Company (перекладач), медіа партнери AVISO.ua та Address.ua.


bottom of page