top of page

Recent Posts

Archive

Tags

FIABCI World Prix D'EXCELLENCE AWARD стає доступним для Українських девелоперів та архітекторів


Сьогодні Український підрозділ FIABCI-Україна досяг принципової домовленості з Національним відбірковим етапом Всесвітнього Оскару Девелоперських проектів у сфері нерухомості - FIABCI World Prix D'EXCELLENCE AWARD, що пройде в кінці листопада в Угорському Будапешті - Hungarian Real Estate Development Award!!!

Українські девелоперські проекти, що здані у експлуатацію до 31 грудня 2016 року (або хоча б здана перша черга проекту) можуть податися на здобуття премії Hungarian Real estate Development Award, участь у якій кваліфікується як національний етап премії для українських та інших іноземних проектів, і дає право подаватися на "Оскар" у сфері нерухомості 2018 року!

Подання документів на національний етап - до 22 вересня 2017 року. Мова подання проекту - англійська!

СКАЧАТИ ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ НА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ ТА ПРАВИЛА УЧАСТІ У КОНКУРСІ МОЖНА ПРЯМО ТУТ!

Вартість подачі кожного проекту для всіх іноземних проектів 800€ - така ж як і для угорських проектів.

Компанія девелопер, або компанія архітектор не обмежується у кількості проектів, які подаються на здобуття премії.

Проекти оцінюються міжнародним журі в режимі он-лайн та особисто на зустрічі суддівської ради одразу після подачі проектів усіма учасниками на початку жовтня 2017 року.

Вручення премії відбувається у Будапешті під час урочистої Гала Вечері за участю всіх здобувачів на премію та представників влади Угорщини (орієнтовно кінець листопада 2017)

Кожен проект може здобути перемогу - 1 Приз - 2 Приз - 3 Приз - Найкращий іноземний проект - Найкращий проект за версією учасників проекту - Спеціальний приз

Кожен учасник конкурсу отримує каталог проектів, що брали участь у конкурсі з вказівкою всіх причетних до реалізації проекту (архітекторів, девелоперів, підрядників та усіх тих, кого заявник зазначить як команду, що реалізовувала Проект.

Перемога Українських проектів, за яку ми будемо дуже вболівати, стане новим витком визнання рівня інженерної, девелоперської, архітектурної думки у світі і дозволить показати себе потенційним партнерам, замовникам та інвесторам!

Чекаємо на Ваші проекти, які повинен побачити світ!!!

СКАЧАТИ ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ НА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ ТА ПРАВИЛА УЧАСТІ У КОНКУРСІ МОЖНА ПРЯМО ТУТ

"Оскар" у сфері нерухомості - FIABCI WORLD Prix D'EXCELLENCE AWARD - буде визначатися споміж переможців та кваліфайєрів національних етапів, що проходять у 20 країнах світу.

Вручення премії "Оскар" у сфері нерухомості пройде у Дубаї в кінці квітня 2018 року під час 69го Світового Конгресу FIABCI International.

Світове визнання уже чекає на Вас!

Не зволікайте!

Використайте нагоду стати визнаними та отримати найпрестижнішу нагороду з рук перших осіб FIABCI international та представників уряду ОАЕ.

СКАЧАТИ ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ НА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ ТА ПРАВИЛА УЧАСТІ У КОНКУРСІ МОЖНА ПРЯМО ТУТ

До вашої уваги також перелік проектів - переможців цьогорічного Оскару 2017 - що вручався на церемонії у князівстві Андора.

СКАЧАТИ ФОРМУ РЕЄСТРАЦІЇ НА УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ ТА ПРАВИЛА УЧАСТІ У КОНКУРСІ МОЖНА ПРЯМО ТУТ


bottom of page